digital.bgАко използвате активно социалната мрежа вероятно сте забелязали как нотификациите в профила

...
digital.bgАко използвате активно социалната мрежа вероятно сте забелязали как нотификациите в профила
Коментари Харесай

Facebook тестват нова функция

digital.bg

Ако употребявате активно социалната мрежа вероятно сте забелязали по какъв начин известията в профила ви се появвяват с една алена точка. Тази система на уведолемия обгръща всички основни категории на Фейсбук, измежду които Groups, Watch и други Доста консуматори не са удовлетворени и биха желали да могат да отстранен алените точки от известията, които виждат. Така биха могли да се концентрират върху значимите неща и да не отличат вниманието си от иконите с уведомления във Facebook.

 



 

Добрата вест е, че компанията тества функционалност, която разрешава прекъсването на известията с алените точки в сметките. На този стадий е налична за стеснен брой притежатели на смартфони с Android и iOS. За да се възползвате е належащо да отворите менюто с настройки и да изберете поредно " Settings & Privacy -> Settings -> Notifications -> Notification Dots ". След това ще видите опцията " Choose which shortcuts will show you notifications dots ”.

 



 

Разполагате с четири разнообразни благоприятни условия: “Videos On Watch ”, “Profile ”, “Groups ” и “Menu ”, оповестява TechCrunch. Компанията към този момент ще демонстрира и нов раздел с името " Notification Dots ", от който да персонализирате настройките. За да видите всички неща, които имат позволение да ви демонстрират уведомления  отворете " Settings & Privacy -> Settings -> Notifications -> Notification Settings -> Mobile ". Предвидени са благоприятни условия да спрете всяко едно от тях, както и да блокирате звука.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР